chiang mai

Imorse steg vi upp halv 4 för att hinna med planet till Chiang Mai. Flygresan gick snabbt och sen var vi helt plötsligt i Thailand igen. Vi gillar verkligen Chiang Mai, i alla fall det vi har fått uppleva hittills. Det är väldigt vackert här och människorna är supertrevliga! Vi kände en riktigt skön annorlunda känsla så fort vi kom hit, en känsla som vi bara har upplevt på några andra ställen. Och vi tror och hoppas att dagarna här kommer att bli riktigt bra.

Vi har varit grymt trötta efter allt resande idag men det första vi gjorde var att ligga vid poolen som vi har på hotellet en liten stund. Sen gick vi och utforskade lite här runtomkring och ikväll har vi varit på en gigantisk nattmarknad som finns här. Vi orkade inte ens gå hälften idag men ändå shoppade vi ganska mycket.

Hotellet vi bor på är riktigt fint och det finns tydligen spa-avdelning, gym, pool och lite allt möjligt. Vi betalar ungefär 900baht/natt för två pers. Imorgon har vi inga planer så vi får se vad vi hittar på, kanske lite mer shopping ;)

Igår var vi på ett stort shoppingcenter i Kuala Lumpur som var typ 14 våningar högt och dessutom innehöll den en bergochdalbana och en stor biosalong som vi såg filmerna på.

markus på starbucks igår
bergochdalbanan inne i köpcentret
en söt latte jag drack idag
hotellpoolen
jag vid poolen

Kommentarer
Postat av: mamma

att du nämndes dricka upp din latte...

vad bra att ni har pool så ni kan slappa mellan shoppingturer

puss o kram

2011-03-01 @ 22:39:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0